söndag 25 oktober 2009

två steg bak

Känns det inte så? Att vi "utbildade invandrare/svenskar som bor i Sverige" tar sakta men säkert ett, två steg tillbaka till dåtidens mentalitet eller så står vi och stampar på samma ställe. Think about it.

Man har hatat eller varit rädd för något man inte har kunskap om. Man skapar en egen bild på hur just den sortens av människor är. Det har varit allt ifrån judar, svarta, vita, rika, fattiga mm. Med tiden har man lärt sig ett och annat så man ändrar synvinkel. Men fortfarande alltså fucking fortfarande man sitter och hatar på ett och annat.

Kom igen nu fan, vi är 2000 talet. Seriöst!
Nu har vi en svart president i USA men hatar på muslimer? Fan vad ni bara ska eka efter amerikanerna Börja stå på egna fötter och beslut saker själva. Men jag fattar inte ALLA svenskar jag känner så är det inte en ända som hatar eller är rädd för just muslimer. Är det bara media eller finns det dem som verkligen hatar på riktigt? Det är samma historia men olika tider som bara upprepar sig om och om.

Sverige säger sig att vara ett kristet land men ändå så bryter man "regeln" om homosexualitet Förstår inte varför bögar krigade för att få gifta sig i kyrkan? Borde det spela någon roll för dem om det skulle vara statlig giftemål. Onödigt att ens ta upp det. De borde bara sagt nej, tyvärr men detta är en politiksfråga och religion och politik har inte samma lagar, men ni får gärna komma och gifta er hos oss på ett statligt sätt. Ha?

Och vadå ska vi bara titta på medans polis våldet fortsätter? Hello!! om en kille dog av att han fick så mycket stryk och ingen av poliserna åtalades, vi har stora problem.

Alltså det jag försöker komma fram till är att varför oroar vi oss över vad vissa typer av människor när vi fortfarande har större problem att lösa som t. ex hur vi ska få stopp på våld täcktsmän, pedofiler, rattfylla, överdos. Men nej, vi blinkar och vissa blundar helt för sådana intriger. Vi ger ut blogg priser, åker till Malaysia för att göra Kändis i Djungel eller vad den hette.. medans ett helikopter rån pågår i Stockholm som poliserna redan visste om skulle hända men de trodde att det skulle vara en vecka innan. Så vadå, så fort dem inte kom den dagen polisen "trodde" att dem skulle komma så sa polsen bara . Ja, men nu kommer dem inte komma. Vi kan ta det lugnt och när vi ändå håller på så går vi på kaffe och bullar?! aa men typ så kunde det faktiskt gott.


o btw ftw.

Det var allt för mig och mina fingrar idag. Ska kolla in lite def jam poetry och sen go deep deep deep in to sleep sleep sleep.

Peace love & understanding/ The beauty of callaah ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar